PP Consult A/S
 

Om PPC

 
PPC og PPC´s medarbejdere har mere end 35 års erfaring i at projektere og styre byggeprojekter i Danmark og udlandet. En viden der værdsættes af kunder og samarbejdspartnere.

Erfaringsgrundlaget fra danske og udenlandske projekter, rækker geografisk fra det nordligste Grønland, ned over det sydlige Afrika og fra

Trinidad og hen over Østeuropa til Kina og Taiwan.

Opgaverne, der gennem tiden er løst, spænder over projektering og implementering af byggesystemer til lagerhaller, distributionscentre, industribyggerier, bryggerier, mejerier, slagterier, fodermøller og farmprojekter.

Endvidere har PPC deltaget i byggerier af hospitaler, kraftværker og lufthavne så fjerne steder som Thule, Trinidad, Barbedos og Maldiverne.

Af særlige kompetencer, som vore medarbejdere besidder, kan vi fremhæve områderne tidsplanlægning, projektering, logistik og byggestyring, hvor vi ofte vælges til at indgå i særlige projektteams, hvor den enkelte medarbejders erfaring er efterspurgt til løsning af store komplekse opgaver.

Som eksempler kan nævnes tagkonstruktionen på Operaen i København samt tidsstyring og planlægning for Ørestadens Gymnasium,

PPC har i de senere år haft særlig fokus på Østeuropa, hvor vi har mere end 20 års erfaring med udførelse af projekter til fødevareindustrien i eksempelvis Rusland, Ukraine, Armenien og Rumænien.

Særligt stolte og taknemmelige er vi over at vore kunder, som det fremgår af vor referenceliste, er kunder vi har haft som samarbejdspartnere gennem alle årene.

Se vores referencer klik her                                    Se vores ydelser klik her

PP Consult A/S | CVR: 10 03 08 70  | Tlf.: + 45 46 73 21 93 | ppc@ppc-as.dk